Gå til indhold
Søg
Siddepladser på Humletorvet 3

Booking

Her kan du se hvordan du kan booke et lokale samt hvilke omkostninger, der er forbundet hermed.

Enhver konkret bookingforespørgsel besvarer vi pr. email. Først når du modtager en egentlig bookingbekræftelse pr email fra os er bookingen bekræftet og således aftalt.

Ved hver bookingbekræftelse (pr. 5 lokaler, der bookes) opkræves et administrationsgebyr på 500 kr. Ved leje af auditorier er administrationsgebyret 1000 kr. Ved aflysning af bookinger påfalder yderligere et administrationsgebyr på 500 kr.

Hvis lejen finder sted efter receptionens lukketid, i weekender eller på helligdage tilfalder omkostninger til bemanding, der kan åbne og lukke huset, samt gå til hånde (som regel i form af studentermedhjælp/250 kr. i timen). Bemanding koordineres af Udlejningsservice.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for at høre om vores lokaler er velegnede til dit arrangement og om de skulle være ledige den pågældende dag/periode.

Du er også altid velkommen til at se vores lokaler og faciliteter med egne øjne. I så fald bedes du kontakte os for et møde.

OBS

Bemærk venligst at Københavns Professionshøjskole Udlejningsservice alene udlejer til firmaer og foreninger med eget CVR-nummer. Endvidere skal der påregnes en ekspeditionstid på ca. en måned, i fald arrangementet har religiøst/politisk indhold, idet forespørgslen skal vurderes på direktørniveau.

Forbehold

Københavns Professionshøjskole Udlejningsservice tager forbehold for eventuelle fejl i oplyste priser og betingelser.

Vi forbeholder os endvidere ret til at afvise interesserede i fald deres virksomhed/forening er i modstrid med dansk lovgivning, Københavns Professionshøjskoles værdigrundlag eller er i konkurrence med vores uddannelsesvirksomhed.

Københavns Professionshøjskole forbeholder sig ligeledes ret til at afvise eller aflyse arrangementer, der ikke er i overensstemmelse med danske demokratiske værdier baseret på frihed, mangfoldighed og respekt for grundlovssikrede rettigheder.

Vi udlejer desværre ikke til fester.

Kontakt

Københavns Professionshøjskole
Udlejningsservice
Humletorvet 3
1799 København V

Nana Louise Wiehe
Kundeansvarlig i Udlejningsservice
Tlf: +45 2429 6350 / +45 2429 6398
Email: udlejningsservice@kp.dk

Klik HER for information om vores priser for leje af de forskellige lokaletyper.

Mere information