Gå til indhold
Søg

Undervisning og prøve – to sider af samme sag

I udskolingen skal elevernes kropslige færdigheder finpudses og udvikles. Samtidig skal eleverne kunne reflektere over egen læring og kunne sammensætte forskellige øvelser til programmer. Få inspiration til en dynamisk årsplan, du kan bruge som et arbejdsredskab i din daglige undervisning. En undervisning, som giver eleverne mulighed for at bruge teorien i praksis og gør dem klar til prøven i 9. klasse.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 25. september 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

28. august 2023

Pris

1250,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Eleverne i udskolingen har mange kropslige færdigheder - som dog stadig skal finpudses og udvikles i idrætstimerne. Alt det, de allerede har lært, skal nu anvendes i faglige forløb, der giver mening for dem. Udover praksiskunnen skal eleverne også være i stand til at reflektere over deres egen læring og selv kunne sammensætte forskellige øvelser til programmer – med dig som vejleder. På kurset arbejder vi med en årsplan, som giver eleverne mulighed for at bruge teorien i praksis. Årsplanen skal være dynamisk, så du kan bruge den som et arbejdsredskab i planlægningen af idrætsundervisningen. Du får inspiration til din egen undervisning, så du er klar til at hjælpe, vejlede og få det bedste frem i dine elever. Du får desuden en kort gennemgang af prøven.

Mål
Du får: - ideer til planlægning af undervisningen, så den afspejler det, eleverne skal kunne til prøven. - inspiration til implementeringen af teori og tema i årsplanen. - indsigt i konkrete tiltag, der spiller dine elever gode i undervisningen og til prøven.

Målgruppe
Idrætslærere i 7.-9. klasse

Underviser
Peter Jensen

Kursusnummer
CFU-K23053

Kirsten Søs Spahn

+45 41 89 74 38

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00