Gå til indhold
Søg

Teknologi i specialundervisningen (online)

Elever på specialområdet har nøjagtig lige så gode forudsætninger for at tilegne sig viden inden for it som alle andre elevgrupper. Nogle af disse elever har endda særlige forudsætninger for at forstå det digitale sprog. Igennem arbejde med spilprogrammering, robotter og 3D-design kan vi løfte de teknologiske kompetencer for alle elevgrupper. Kurset kræver ingen forudgående it-færdigheder.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 10. januar 2024
Kl. 14.00 - 16.00

Onsdag d. 17. januar 2024
Kl. 14.00 - 16.00

Onsdag d. 24. januar 2024
Kl. 14.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

18. december 2023

Pris

850,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Elever på specialområdet har nøjagtig lige så gode forudsætninger for at tilegne sig viden inden for it som alle andre elevgrupper. Tilsyneladende har nogle af disse elever endda særlige forudsætninger for at forstå det digitale sprog.   Det voksende udvalg af aktiviteter med teknologi i undervisningen giver muligheder for helt ny undervisning, som alle kan have udbytte af, men som lærer kan det være svært at navigere og vælge i udvalget af aktiviteter og tilgange til den digitale undervisning. Igennem arbejde med simpel spilprogrammering, robotter og 3D-design kan vi løfte de teknologiske kompetencer for alle elevgrupper.   Dette kursus er henvendt til dig, som ønsker et bredere kendskab til teknologiske muligheder i undervisningen – med særligt fokus på specialundervisning.    Kurset kræver ingen forudgående teknologi- eller it-færdigheder. Medbring en computer eller iPad.

Mål
Du får kendskab til teknologier, som du straks kan bruge med eleverne.  Du får en introduktion til let og sjov programmering med elever.  Du får indblik i fagområdet teknologiforståelse og nogle af de muligheder og udfordringer, det indeholder på specialområdet. 

Målgruppe
Lærere og pædagoger på specialområdet

Underviser
Rasmus Broe, Rasmus Broe, Rasmus Broe

Kursusnummer
CFU-K24022

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00