Gå til indhold
Søg

Teknologi, der virker i billedkunstundervisningen

Teknologiforståelse i billedkunstundervisningen skal ske med respekt for billedkunstfagets faglighed. Vi undersøger, hvordan billedkunstfaget kan bidrage med en æstetisk og legende vinkel ind i teknologiforståelsesfagligheden. Du får kendskab til udvalgte teknologier og kommer selv til at skabe billedprojekter. Undervejs reflekterer vi over, hvorfor de konkrete teknologier har deres berettigelse i undervisningen.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 9. marts 2023
Kl. 14.00 - 17.00

Torsdag d. 16. marts 2023
Kl. 14.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

1350,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Bliv klog på teknologi. Vi arbejder med, hvordan teknologi kan integreres meningsfuldt i billedkunstundervisningen og på den måde lære eleverne at være medskabere og kritiske brugere af billeder og teknologi i hverdagen. Tanken er, at det, vi arbejder med, skal være lettilgængelig og anvendelig teknologi, som alle kan bruge direkte i egen undervisning efter kurset. Det skal desuden være sjovt og lærerigt og skal understøtte fagets faglighed og skabe variation i undervisningen.

Mål
Du får: En indføring i teknologiforståelse i faget billedkunst. Nyeste viden inden for feltet. Hands-on-oplevelser med forskellige teknologier i billedkunst herunder folieskæring, micro:bit og servomotorer. Mulighed for afprøvning af et konkret undervisningsforløb med teknologi i billedkunst.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i billedkunst

Underviser
Rikke Homann, Marlene Muhlig, Rikke Homann, Marlene Muhlig

Kursusnummer
CFU139011

Marlene Muhlig

+45 41 89 75 66

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00