Gå til indhold
Søg

Regnestrategier for de yngste

Elever, som tidligt lærer at arbejde med forskellige tællestrategier og at tænke fleksibelt, får det langt lettere med tal og regning og vil i højere grad kunne se sammenhænge i matematik. Få indsigt og nye ideer til, hvordan du kan arbejde med fleksible tællestrategier inden for regningsarterne addition og subtraktion, og få bud på, hvordan du bringer dem i spil i undervisningen af de yngste.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 7. september 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

10. august 2023

Pris

1300,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

På kurset vil du få indsigt i, hvordan du kan arbejde med regnestrategier i indskolingen. Vi vil sætte fokus på arbejdet med forskellige strategier til addition og subtraktion, så eleverne kan lærer at tænke strategisk og fleksibelt i den tidlige skolestart. Som deltager vil du være aktiv gennem arbejdet med konkrete materialer, som kan bruges i den daglige undervisning. I små grupper og i fællesskab vil vi reflektere over undervisningspraksis, og hvordan man kan implementere regnestrategier og fleksible regnemetoder i sin matematikundervisning.

Mål
· Du får viden om teori og forskning omkring arbejdet med regnestrategier. · Du får indsigt i forskellige fleksible regnemetoder til addition og subtraktion. · Du får idéer til arbejdet med regnestrategier, som kan du bruge direkte i din undervisning.

Målgruppe
Matematiklærere i 0.-3. klasse og matematikvejledere

Underviser
Micky Bøgvad Lindhardt

Kursusnummer
CFU-K23027

Jonas Juul Hansen

+45 41 89 72 06

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00