Gå til indhold
Søg

Natur/teknologi – det store overblik

Et stort naturfagsdidaktisk overblik gør det let for dig at tilrettelægge din undervisning, så den passer dig og dine elever. På kurset får du en præsentation af forskellige fagfaglige temaer sat ind i didaktiske rammer, fx spil og leg, sprog og matematik. Undervejs har vi fokus på de fire kompetenceområder: Undersøgelse, Modellering, Perspektivering og Kommunikation.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 16. august 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

22. juni 2023

Pris

1100,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Et stort naturfagsdidaktisk overblik gør det let for dig at tilrettelægge din undervisning, så den passer dig og dine elever. På dette kursus skal vi ind i alle fagets kroge og desuden se på årsplan, materialer og muligheder. Med Fælles Mål i ryggen skal vi arbejde med naturen og naturlige fænomener, mennesket og teknologi. Her dykker vi ned i emner som fx den nære og fjerne omverden, menneskets fysiologi samt elkredsløb og mekanik. Vi kommer rundt om det hele, og alt bliver sat ind i en didaktisk ramme med fokus på sproglig udvikling, både skriftligt og verbalt, samt forskellige didaktiske greb som bevægelse og spil. Naturfagenes fire kompetencer – undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation – indgår som en naturlig del i de mange aktiviteter, som vi arbejder med og bearbejder i forhold til din undervisning. På kurset vil du desuden få mulighed for at udarbejde en årsplan, fagligt og didaktisk, der kan sættes ind i skolens øvrige naturfaglige progression.

Mål
Du får kendskab til • naturfaglige vidensområder • udvikling af elevernes kompetencer, herunder sproglig udvikling • fagdidaktiske greb og muligheder.

Målgruppe
Lærere i natur/teknologi i 1.-6. klasse.

Underviser
Anette Vestergaard Nielsen

Kursusnummer
CFU-K23049

Anette Vestergaard Nielsen

+45 41 89 70 14

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00