Gå til indhold
Søg

Mod og sårbarhed – styrk dig selv og dit klasserum

Har du modet til at stå ved dig selv og kommunikere klart og tydeligt, også når det er svært? Er du tydelig omkring dine grænser og værdier? Er du i stand til at håndtere modgang uden at blive væltet omkuld? Få konkrete værktøjer og teknikker - baseret på Dr. Brené Browns forskning om mod - som udvikler dig og hjælper dig med at opbygge og understøtte modige og trygge klasserum.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 19. september 2023
Kl. 09.00 - 14.00

Onsdag d. 20. september 2023
Kl. 09.00 - 14.00

Fredag d. 6. oktober 2023
Kl. 10.00 - 12.00

Tilmeldingsfrist

22. august 2023

Pris

4950,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Har du modet til at stå ved dig selv og kommunikere klart og tydeligt, også når det er svært? Er du tydelig omkring dine grænser og værdier? Er du i stand til at håndtere modgang uden at blive væltet omkuld? Få konkrete værktøjer og teknikker - baseret på Dr. Brené Browns forskning om mod - som udvikler dig og hjælper dig med at opbygge og understøtte modige og trygge klasserum. I en travl hverdag er det nødvendigt at være mentalt robust og tro på, at man kan håndtere modgang uden at vælte omkuld. Med udgangspunkt i Brené Browns forskning om mod, sårbarhed, værdighed og skam samt hjerneforskning og positiv psykologi lærer du at styrke din robusthed. Du får værktøjer, som du som rollemodel kan bruge i en travl hverdag, og som hjælper med at forebygge stress, opbygge ro og øge din præstation. Du vil få indsigt i, hvordan du får modet til at se og udvikle potentialet i dig selv og andre, og du får konkrete værktøjer til at komme stærkt tilbage efter nederlag og genvinde retten til at skrive din egen historie. Kursusdage Kurset løber over to dage (9-14), således at der er mulighed for at afprøve værktøjerne i egen praksis mellem kursusdagene. En måned efter sidste kursusdag afholdes et opfølgende webmøde af 2 timers varighed. Underviser Underviser er Inga Coello, som arbejder med vækst og forandringsprocesser hos mennesker individuelt og grupper med fokus på kommunikation og relation. Hendes mål er at formidle sin viden i et simpelt og brugbart sprog, således at den let kan bruges i virkelighedens verden. Inga Coello er master i positiv psykologi, cand.pæd. og har et sidefag på kandidatniveau i anvendt psykologi. Desuden er hun certificeret ICF Coach PCC og Dare to Lead-facilitator. Brené Brown Dr. Brené Brown er professor på University of Houston. Hun har de sidste 16 år forsket i mod, sårbarhed, skam og empati og er bl.a. forfatter til bøgerne ’Glæden ved at være uperfekt’, ’Mod til at lede’, ’Glem hvad andre tænker’, ’Ud i vildmarken’ og ’Kom stærkt tilbage’. Se mere her: Brené Browns hjemmeside: brenebrown.com Brené Brown Call to Courage, Netflix: https://www.netflix.com/dk/title/81010166 TED talk - Styrken ved sårbarhed: https://www.ted.com/talks/brene_brown_the_power_of_vulnerability/transcript?language=da

Mål
Du får viden fra den nyeste forskning om, hvordan du konkret opbygger modige og trygge klasserum. Du får værktøjer til at håndtere svære situationer og til at forebygge stress og konflikter i hverdagen. Du får større selvindsigt og styrker relationen til dig selv og andre. Du får værktøjer til din daglige pædagogiske praksis, som kan hjælpe dine elever til større selvindsigt og robusthed.

Målgruppe
Lærere og pædagoger

Underviser
Inga Coello, Inga Coello, Inga Coello

Kursusnummer
CFU-K23076

Ann-Birthe Overholt Nicolaisen

+45 23 28 76 01

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00