Gå til indhold
Søg

Idræt i indskolingen – se, hvad jeg kan!

Kolbøtter, balance, ’gå trillebør’ - en god motorik er med til at styrke elevernes læring, så den skal vi naturligvis understøtte og udvikle i idrætsundervisningen. Vi stiller skarpt på, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så alle elever får mulighed for at udvikle og udtrykke sig fysisk vha. deres kropslige kompetencer. Vi ser også på, hvordan du kan være med til at skabe sammenhæng i hele idrætsforløbet.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 24. januar 2024
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

15. december 2023

Pris

1250,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Det er vigtigt med en god start i idræt. Idræt er repræsenteret på alle årgange i skoleforløbet og kan bibringe til sundhed, trivsel og læring i alle fag – så lad den gode start blive til et langt og lærerigt forløb for alle elever. Kolbøtter, balance, ’gå trillebør’ og mange andre øvelser hører til i idrætsundervisningen i indskolingen. Kropsbevidsthed skal være med til at give eleverne oplevelsen af at have kontrol over hele bevægeapparatet og dermed kunne deltage i lege på redskaber, med bolde og i rytmisk udtryk. At have en god motorik er med til at styrke elevernes læring, så den skal vi naturligvis understøtte og udvikle i idrætsundervisningen. Vi stiller skarpt på, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så alle elever i højere grad får mulighed for at udvikle og udtrykke sig fysisk vha. deres kropslige kompetencer.

Mål
Du får: - inspiration til planlægning og udførelse af undervisningsforløb i indskolingen. - inspiration til at styrke elevernes bevidsthed om deres egen læring i idrætsfaget. - indsigt i, hvordan du kan være med til at skabe sammenhæng i idrætsforløbet.

Målgruppe
Idrætslærere i 0.-3. klasse

Underviser
Peter Jensen

Kursusnummer
CFU-K24013

Kirsten Søs Spahn

+45 41 89 74 38

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00