Gå til indhold
Søg

Har I en folieskærer til at klippe for jer?

Folieskæreren er en fabrikationsteknologi, der kan bidrage til at skabe nye og anderledes æstetiske udtrykskvaliteter i faget billedkunst. Du bliver introduceret til folieskærerens mange muligheder og bliver klogere på, hvordan den kan indgå som et værktøj blandt mange i billedfremstillingen i faget. Du får indsigt i teknologien og redskaber til at skabe en varieret undervisning.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 30. januar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Torsdag d. 1. februar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist

3. januar 2024

Pris

1050,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Kan man skabe nye æstetiske udtrykskvaliteter i faget billedkunst med en folieskærer? På dette kursus bliver du introduceret til en fabrikationsteknologi og bliver klogere på, hvordan den kan indgå som et værktøj i billedfremstillingen i faget billedkunst. Vi ser på konkrete værktøjer, materialer og ikke mindst forskellige folieskærere, og du får mulighed for selv at eksperimentere og afprøve forskellige maskiner og materialer. Du får indsigt i en specifik teknologi, dine ønsker og behov ift. udvikling af egen undervisning, når det gælder brug af læringsteknologi. Målet er, at metoden er implementeret i egen praksis, og at du har redskaberne til at “kunne selv”, når kurset er slut. Kurset foregår i en vekselvirkning mellem oplæg, praktiske øvelser og fælles didaktiske refleksioner over folieskæren som en digital produktionsteknologi/makerteknologi i billedkunst. Har I allerede indkøbt en folieskærer, vil der være mulighed for at medbringe denne på kurset, og derved udvide egne kompetencer herfor. Kurset har et kreativt skabende fokus.

Mål
• Du får kendskab til brugen af folieskærere, teknik og materialer i billedfremstillingen i billedkunst – og til brugen af forskellig software. • Du får redskaber og metoder til at skabe nye motiverende måder at undervise på.

Målgruppe
Billedkunstlærere og pædagoger

Underviser
Rasmus Emil Hauge Thomsen, Rasmus Emil Hauge Thomsen

Kursusnummer
CFU-K24016

Marlene Muhlig

+45 41 89 75 66

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00