Gå til indhold
Søg

CAS i din matematikundervisning (ONLINE)

Få en indføring i forskellige CAS-værktøjer, og hør om muligheder, udfordringer og krav. Få desuden bud på, hvordan CAS kan bruges til at skabe større forståelse for matematik, foretage undersøgelser og argumentere og diskutere matematik. Vi udbyder i år CAS-kurset som en onlineløsning, så du kan deltage hjemmefra eller fra din skole.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 8. august 2023
Kl. 09.00 - 12.00

Tilmeldingsfrist

23. juni 2023

Pris

800,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

CAS er et af de digitale værktøjer, der nævnes specifikt i Fælles Mål på mellemtrinnet og i udskolingen. Det er et obligatorisk værktøj, eleverne skal stifte bekendtskab med i matematikundervisningen. Hvordan kan CAS-programmer understøttes og bruges i matematikundervisningen? På dette kursus vil vi arbejde med forskellige CAS-værktøjer. Vi vil se på, hvordan CAS kan bruges til at løse matematik, til at foretage undersøgelser i matematik, og hvordan man kan bruge CAS til at argumentere og diskutere matematik. Vi vil endvidere se på, hvilke krav der er til inddragelse af CAS i forhold til Fælles Mål, og vi vil forholde os didaktisk til, hvilke muligheder og udfordringer et digitalt værktøj som CAS skaber, når vi inddrager det i undervisningen. På kurset arbejder vi med eksempler fra FP9- og FP10-opgaver, som kan løses med et CAS-værktøj. Vi udbyder i år CAS-kurset som en onlineløsning, så du kan deltage hjemmefra eller fra din skole.

Mål
- Du lærer at bruge forskellige CAS-værktøjer - Du får konkrete idéer til, hvordan du kan inddrage CAS i din matematikundervisning - Du bliver bevidst og i stand til at vurdere, hvordan CAS og it kan understøtte din matematikundervisning

Målgruppe
Matematiklærere i 4.-10. klasse

Underviser
Jonas Juul Hansen

Kursusnummer
CFU-K23032

Jonas Juul Hansen

+45 41 89 72 06

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00