Gå til indhold
Søg

Bliv klædt på til prøveform B

Skab lyst og motivation for matematik med prøveform B. Arbejdet med redegørelser motiverer eleverne og giver dem god mulighed for at fordybe sig i de matematiske kompetencer i arbejdet med faglige områder. Da de allerede kender stoffet, får de samtidig et godt udgangspunkt til den mundtlige prøve. Bliv klædt godt på til at arbejde med redegørelser i din matematikundervisning - og til at afvikle prøven.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 22. august 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

23. juni 2023

Pris

1200,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Arbejdet med redegørelserne til prøveform B kan give dine elever mere lyst og motivation til faget. De får god mulighed for at fordybe sig i fagområderne og de matematiske kompetencer i løbet af året og har dermed et godt udgangspunkt til prøven. På dette kursus bliver du klædt på til arbejdet med prøveform B. Du får inspiration til og viden om, hvordan du kan tilrettelægge din matematikundervisning, så arbejdet med redegørelser bliver en integreret del. Du bliver klogere på, hvordan dine elever får lavet gode og brugbare redegørelser, og på forskellige former for feedback. Vi ser på, hvordan du som lærer kan tilrettelægge og skabe problemstillinger, som tager udgangspunkt i kompetencemålene, hvordan eleverne kan anvende redegørelsen ved selve eksamen, og hvordan selve eksamen forløber.

Mål
- Du bliver klædt på til at arbejde med prøveform B – både i løbet af året og til prøven. - Du får ideer og værktøjer til, hvordan dine elever laver redegørelser. - Du får viden om, hvordan du anvender redegørelserne til selve FP10-prøven.

Målgruppe
Matematiklærere i 10. klasse og matematikvejledere

Underviser
Jakob Thomsen

Kursusnummer
CFU-K23038

Jonas Juul Hansen

+45 41 89 72 06

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00